Tehisintellekti uuendused ja klienditeenindus: Kontaktikeskuse Klubi külastus CITADELE PANKA

 

Hiljuti oli Kontaktikeskuse klubi liikmetel võimalus külastada Citadele panga Sky Branch kontaktkeskust, et saada põhjalik ülevaade oma igapäevategevusest. Külastus andis võimaluse tutvuda nende klienditeeninduslahendustega, sealhulgas efektiivse tehisintellektist juhitava vestlusbotiga, mis on juba panga kodulehele integreeritud.

 

Kiire pilk:
 
✅ Käisime panga Sky Branch kontaktkeskuses töödünaamikaga tutvumas
 
✅ Testisime panga vestlusrobotit, mis aitab juba klienditeeninduses
 
✅ Jagasime oma kogemusi KPI-de mõõtmisest kontaktkeskustes ja töötajate motivatsioonisüsteemides kogu panga ulatuses 📈

 

Citadele panga kontaktkeskus KC pakub klienditeenindusteenust kõikidele pangatoodetele, juhindudes motost "Täna pangast homme võimalusteni!" Siia kuuluvad kaardid, kontod, laenud, liising, kindlustus, säästud, internetipank, mobiilirakendus ja muud teenused.

 

 

 

 

Kontaktikeskuse juht Andrejs Kolosovs ja analüütik Oksana Ivanova korraldasid ringkäigu ja kontaktkeskuse esitluse. Meile oli hea meel tehisintellektil põhineva vestlusbotiga, mis pakub vastuseid klientide küsimustele. Arutelu käigus jagasid Klubi liikmed oma kogemusi KPI mõõtmise kasutamisest Genesys KC platvormiga ning kontaktkeskustes kasutatavatest ja kavandatavatest tehisintellekti lahendustest.

 

Üldjoontes andis Citadele pangad külastus põneva sissevaate tuleviku klienditeeninduse suunda, kus tehisintellekti uuendused pole pelgalt tööriist, vaid tegevuse tipptaseme, klientide ja töötajate rahulolu aluseks. Kontaktikeskuse klubi tegevus soodustab kogemuste ja teadmiste vahetust, mis omakorda soodustab pidevat paranemist klienditeeninduse valdkonnas.

 

 

Kontaktikeskuse klubi liikmed esindavad airBaltic, Citadele banka, ENEFIT, ERGO Latvia, GASO ja Latvijas Pasts – ettevõtteid, mis pakuvad iga päev suurepärast klienditeenindust. Klubi korraldajad - Adventus Solutions - kontaktikeskuse eksperdid, kellel on antud valdkonnas rohkem kui 25-aastane kogemus.
 
 
Eksklusiivne Kontaktikeskuse klubi Läti juhtivate ettevõtete kontaktkeskuste juhte. Eesmärgiga luua professionaalne kogukond, kus jagada kogemusi, parandada klienditeeninduse standardeid ja õppida uusimaid kontaktkeskuste tehnoloogiaid.
 
 

Kui soovid rohkem teada saada või kontaktikeskuse klubi liikmeks saada, võta meiega ühendust

 

Kasulik

Kontaktikeskuse Klubi külastab airBaltic

Kontaktikeskuse klubi külastab Latvijas Pasts

Kontaktikeskuse klubi külastab ENEFIT

Kliendilugu: Eesti Energia & Enefit saavutasid pilveteenuste jätkusuutlikkuse

Vaadake teisi artikleid kontaktkeskuste ja klienditeeninduse kohta

Genesysi kontaktkeskuse platvorm


All rights reserved. © Adventus Ltd.
See rakendus kasutab küpsiseid, selle rakenduse kasutamist jätkates nõustute meie küpsisepoliitikaga.
Ma nõustun