Läti kontaktkeskuste klubi põnev külaskäik ENEFIT

 

Lühiülevaade meie külaskäigust Enefit:
 
✅ Käisime ringreisil ja tutvusime Enefiti kontaktkeskuse igapäevaeluga.
 
✅ KPI mõõdikud ja töötajate hindamine kontaktkeskustes - jagasime oma kogemusi kontaktikeskuse klubi liikmesettevõtete kasutatavate metoodikate kohta.
 
✅ Alustage robotkõnet 15 minutiga – pole probleeme! Testisime seda.
 

Enefit kontaktkeskus pakub laia valikut teenuseid alates arvetaotluste menetlemisest kuni lepingu pikendamise, elektri- ja päikesepaneelide küsimusteni. Enefit Läti kontaktkeskuse klubi juht Imants Podiņš korraldas ringkäigu ja põneva esitluse nii kontaktkeskusest kui ka kasutatud Genesys Cloud platvormist, mis aitab hoida Enefiti klienditeeninduses kõrget teenindustaset.

 

 

Külastuse käigus testisime kohapeal ralli ajal genereeritud ja käivitatud robotkõnet, kasutades Genesys Cloudi teksti kõneks muutmise funktsiooni (text-to-speech). Protsess võtab aega vaid mõned minutid ja stuudiosse tellitud salvestiste ootamist pole enam vaja. Selliseid teatisi saab kasutada nii väljaminevate kui ka sissetulevate kõnede teabe esitamiseks. Kontaktikeskuse töötaja juhib neid lihtsalt ilma IT-kolleegide kaasamiseta.
 
 
Tänud Klubi erikülalisele Enefit Grupi klienditeeninduslahenduste eksperdile Kaido Kabral väärtuslike ettepanekute ja Genesys Cloud platvormi demonstreerimise eest, kuidas see aitab optimeerida töötajate hindamist ja KPI mõõtmist. Enefiti kolleegid esitlesid ka kõnede hindamise küsimustikku, mis on integreeritud Genesys Cloud platvormi, hõlbustades meeskonnajuhtide ülesandeid kontaktkeskuse töötajate hindamisel.

 

Kontaktikeskuse klubi liikmed esindavad airBaltic, Citadele banka, ENEFIT, ERGO Latvia, GASO ja Latvijas Pasts – ettevõtteid, mis pakuvad iga päev suurepärast klienditeenindust. Klubi korraldajad - Adventus Solutions - kontaktikeskuse eksperdid, kellel on antud valdkonnas rohkem kui 25-aastane kogemus.

 

 


Eksklusiivne Kontaktikeskuse klubi Läti juhtivate ettevõtete kontaktkeskuste juhte. Eesmärgiga luua professionaalne kogukond, kus jagada kogemusi, parandada klienditeeninduse standardeid ja õppida uusimaid kontaktkeskuste tehnoloogiaid.

 

Kasulik

Kontaktikeskuse Klubi külastab Citadele banka

Kontaktikeskuse klubi külastab Latvijas Pasts

Kontaktikeskuse Klubi külastab airBaltic

Kliendilugu: Eesti Energia & Enefit saavutasid pilveteenuste jätkusuutlikkuse

Vaadake teisi artikleid kontaktkeskuste ja klienditeeninduse kohta

Genesysi kontaktkeskuse platvorm


All rights reserved. © Adventus Ltd.
See rakendus kasutab küpsiseid, selle rakenduse kasutamist jätkates nõustute meie küpsisepoliitikaga.
Ma nõustun